Bossa de labors

Aquí us deixo una bossa que vaig fer per portar tots els estris de labors, però es pot fer per portar el que es vulgui, llògicament, tot i que aquesta, pensant en la seva utilitat, la roba porta motius de costura.

Publicat per

lespaideleslabors

Jo sóc la Milagros, tinc 53 anys i vaig néixer a l'Aleixar però des que em vaig casar, als 19 anys, que visc a la Selva del Camp. Tinc un marit esplèndit, l'Andreu i tres filles fantàstiques, la Judit, la Marta i la Neus. Sé cosir des de sempre i he fet de tot i més: ganxet, punt de creu, roba diversa, roba per nines, arreglos... i ara faig patchwork! Espero que us agradi el que per aquí veieu i si voleu alguna cosa no dubteu en posar-vos en contacte amb mi a miroca_1983@hotmail.com o al 651318358.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.